Dvergdachs.Com © 2009 

Dvergdachs

i Trondheim

 

 

Greger Hellem

Hans Nielsen Hauges gate 4

7042 Trondheim

Tlf : 95831784

 

 

 

 

 

Øvelser for kommende hundeeiere !

 

 

Om du vil forbrede deg på å ta i mot din første valp, kan du gjennomføre følgende øvelser for å stå best mulig rustet til din nye tilværelse.

 

Før du legger deg om kvelden lager du en liten vanndam nedenfor senga (evt. utenfor soveromsdøra). Dette har du selvfølgelig glemt til neste morgen. Når du tråkker i dammen ? og ikke fly i flint ? Har du bestått hovedtesten.


 

Stå opp kl 04.30 og gå ut i badekåpe ? Uansett vær. Stå ute i minimum et kvarter og gjenta:  Flink hund å tisse ? Denne øvelsen gjentas hver morgen i ca 2 mnd. Husk minst en gang å glemme nøkkelen så døra går i lås bak deg og du må vekke mannen din.


 

Når du går på tur ? Ta med bæsjeposer og plukk opp 2 ? 3 ruker som du finner på hver tur (du kan også bruke kongler eller lignende). Snik deg så inn på en gårdsplass og kast dem i en privat søppelkasse og gå uskyldig videre som om ingenting har skjedd.


 

Kjøp et par nye sko. Klipp hull i dem og legg dem slik at du kan se dem hver gang du åpner skapdøra. Tren på å lukke skapdøra med et overbærende smil.


 

Lån bøker på biblioteket. Riv av bokryggen og tygg på noen av sidene. Lever dem deretter tilbake til biblioteket. Øv på å motta tvilsomme blikk fra bibliotekaren og betal erstatning med glede.


 

Jag katta til nabo`n opp i et tre. Øv på å smile uskyldig og se uvitende ut når han banker på døra og skal ha hjelp til å få den ned.


 

Strø litt kvist og barnåler rundt omkring i huset ? Og ikke støvsug det bort før etter et par dager. Spe gjerne på med litt sand. Om du etter en halv dag irriterer deg, er kanskje ikke hund noe for deg.


 

Legg et tyggebein i senga til gemalen mens han sover ? Legg merke til reaksjonen når han våkner. Om han rolig kaster beinet på gulvet og sover videre, kan du trygt regne med at han også vil akseptere et hårete monster i senga etter hvert (kommer helt automatisk).


 

Grav opp rosebedet til naboen minst 3 ganger ? Og se hvor lenge dere forblir venner.